Ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ήταν ένα παιχνίδι που κόστισε δύο βαθμούς στους Πειραιώτες. Και πάνω εκεί, ο προπονητής Μεντιλίμπαρ βλέπει και πρόβλημα με τον Σαντιάγκο Έσε.
Απώλεια βαθμών στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ
Το ματς κύλησε χωρίς γκολ, με τον Ολυμπιακό να παλεύει για τη νίκη μα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Έσε έτρεχε όλο το παιχνίδι στον άξονα, κάλυπτε χώρους και έδινε μάχες. Στο 81ο λεπτό όμως, ο Αργεντινός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ζήτησε αλλαγή.
Πρόβλημα τραυματισμού για τον Έσε
Μεντιλίμπαρ έβγαλε αμέσως τον Έσε και έβαλε στη θέση του τον Σιπιόνι, συμπατριώτη του, για να κλείσει το ματς. Ο παίκτης δεν άντεχε άλλο, είχε τράβηγμα και δεν μπορούσε να συνεχίσει με ρυθμό. Οι γιατροί θα τον ελέγξουν αύριο, και τότε θα ξέρουμε τι ακριβώς έπαθε.
Ο Ολυμπιακός χρειάζεται όλους τους παίκτες του σε φόρμα, ειδικά τώρα που έρχονται δύσκολα ματς.