Ολυμπιακός: Η ώρα των αποφάσεων

Ολυμπιακός: Η ώρα των αποφάσεων

Οι αποφάσεις σχετικά με τον Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε εξέλιξη. Η βαριά ήττα της ομάδας από τη Φράιμπουργκ, σε συνδυασμό με μια δυσάρεστη εμφάνιση στο γερμανικό έδαφος, προκάλεσε σημαντικούς ταραχές στους Πειραιώτες. Ήδη από την Πέμπτη βράδυ, είχε γίνει αντιληπτό ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην ομάδα, ενώ την επόμενη μέρα ακολούθησε αυτοκριτική τόσο από τον προπονητή, όσο και από τους ποδοσφαιριστές, στο Ρέντη.

«Είναι δική μου ευθύνη, εγώ φταίω για την ήττα. Τα κάναμε όλα λάθος. Ήταν μια κακή βραδιά για όλους μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Το είπα και το επαναλαμβάνω, είμαι ο πρώτος που ευθύνεται για ότι συνέβη. Όμως, είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να αντιδράσουμε, να παλέψουμε και να πετύχουμε νίκες. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας με τον Βόλο, και πρέπει να παρουσιαστούμε διαφορετικοί και να κερδίσουμε», ανέφερε ο 42χρονος τεχνικός.

Οι ποδοσφαιριστές, από την πλευρά τους, ασκούν αυτοκριτική στο Ρέντη. Εστίασαν στην ανάγκη ενίσχυσης του ομαδικού πνεύματος και στην ανάγκη να παίζουν ο ένας για τον άλλον.

Τώρα η διοίκηση του Ολυμπιακού αναλαμβάνει δράση. Σε συνεργασία με τους Κορδόν και Ναβάρο, θα συζητήσει τις κρίσιμες αποφάσεις, ενώ ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Πέδρο Άλβες, αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να αποφασίσουν αν θα υποστηρίξουν τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ή αν θα πρέπει να προχωρήσουν σε άλλο πρότζεκτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ