Μια δύσκολη εβδομάδα πλησιάζει για τον Ολυμπιακό, με το πρώτο παιχνίδι εναντίον της Λαμίας για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.
Οι Πειραιώτες, που έχουν επίσης τους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League, θέλουν να επικεντρωθούν πρώτα στη Λαμία πριν στρέψουν την προσοχή τους στους Τούρκους.
Οι “ερυθρόλευκοι” ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι, με τον προπονητή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει τρεις ανασφαλείες γι’ αυτό το ματς.
Το πρώτο ερώτημα αφορά την επιστροφή του Ορτέγκα στη θέση του αριστερού μπακ, ενώ εξετάζεται και η χρήση του Όρτα. Επιπλέον, δεν έχει διευκρινιστεί αν θα ξεκινήσει ο Μασούρας αντί του Ποντένσε, ή αν ο Ζέλσον Μαρτίνς θα κάνει την επιλογή. Τέλος, παραμένει ανοιχτό το εάν ο Γιόβετιτς θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα πίσω από τον Ελ Καμπί, στον νέο του ρόλο στην ομάδα του Ολυμπιακού.