ΟΦΗ: Το «Γεντί Κουλέ» εξαντλεί τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα αναμένεται να είναι sold out, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την κρητική ΠΑΕ, έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια στις θύρες 2, 3 και 7. Έτσι, περισσότερα από 4000 εισιτήρια έχουν ήδη πωληθεί. Παραμένουν διαθέσιμα εισιτήρια μόνο για τις θύρες 1 και 8, αλλά αναμένεται να εξαντληθούν σύντομα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΦΗ, τα εισιτήρια για τον αγώνα θα είναι διαθέσιμα μόνο για τους κατόχους διαρκείας, οι οποίοι θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους. Την ημέρα του αγώνα δεν θα εκδίδονται απλά εισιτήρια διαρκείας ούτε ηλεκτρονικά ούτε από φυσικό σημείο πώλησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται ανάλογα με τη θέση στο γήπεδο, φτάνοντας τα 60 ευρώ. Η αγορά παιδικού εισιτηρίου επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας με την επίδειξη τους. Η απόκτηση της “Κάρτας Φίλου ΟΦΗ”, με κόστος 15 ευρώ, είναι προϋπόθεση για την αγορά απλού εισιτηρίου και ισχύει για όλη τη διάρκεια της σεζόν 2023-24.

Η αγορά εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή από το εκδοτήριο του γηπέδου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο τμήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ