Ένα αντίο στην Ομάδα της Γουλβς φαίνεται πως ετοιμάζεται να πει ο Ντάνιελ Ποντένσε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία.
Οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι προς πώληση κι ενδιαφέρον δείχνει να υπάρχει από τη Σαουδική Αραβία, αλλά αυτός φαίνεται να ονειρεύεται την επιστροφή στην Ελλάδα, στις τάξεις του Ολυμπιακού.
Έτσι, φαίνεται πως οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Συχνά, η άποψη του ποδοσφαιριστή για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι καθοριστική.
Η υπόθεση Ποντένσε φαίνεται να βρίσκεται σε τελική ευθεία. Περιμένουμε για οριστικές εξελίξεις, με τον παίκτη να παρακολουθά διακριτικά την υπόθεση και να συμμετέχει στις συζητήσεις, ενόψει της επόμενης σεζόν.
Ένα πλεονέκτημα στην υπόθεση είναι ότι ο Ολυμπιακός διατηρεί άριστες σχέσεις με την αγγλική ομάδα και ο Ποντένσε φαίνεται να έχει συνομιλήσει με τον Μεντιλίμπαρ, ο οποίος του είπε: “Σε περιμένω τον Ιούλιο στην προετοιμασία“.