Ο Τάκης Μπαλτάκος γράφει στην UEFA για την ασφάλεια των διαιτητών

Ο Τάκης Μπαλτάκος γράφει στην UEFA για την ασφάλεια των διαιτητών

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), Τάκης Μπαλτάκος, έστειλε μια επιστολή στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, διαβεβαιώνοντας ότι η ομοσπονδία θα κάνει ό,τι μπορεί για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των διαιτητών. Αυτή η επιστολή συμπίπτει με αυτή της Stoiximan Super League σχετικά με το θέμα των ξένων διαιτητών.

Προηγουμένως, ο πρόεδρος της Stoiximan Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε στείλει μια επιστολή στον Τσέφεριν ζητώντας την παρουσία elite διαιτητών ή διαιτητών από την Α’ κατηγορία στα επερχόμενα ντέρμπι. «Ως Stoiximan Super League, θέλουμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των ξένων διαιτητών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι όλοι οι διαιτητές θα αισθάνονται ασφαλείς και θα έχουν την κατάλληλη φιλοξενία», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναλυτικά, η επιστολή που έστειλε ο Τάκης Μπαλτάκος έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Αγαπητέ Αλεξάντερ,

Για να διευκολύνω την απόφασή σας σχετικά με τους elite και Α’ κατηγορίας διαιτητές σε αγώνες της Ελληνικής Super League 1, σας διαβεβαιώνω ότι η ΕΠΟ θα προβεί σε όλα τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την καλή φιλοξενία αυτών των διαιτητών.

Αφού και η Super League 1 επίσης διαβεβαιώνει ότι θα ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση, δεν έχω καμία αμφιβολία να ζητήσω, για μια τελευταία φορά, να επιτραπεί σε αυτούς τους διαιτητές να έρθουν στην Ελλάδα.

Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε τόσο σε εσάς προσωπικά, όσο και στην UEFA γενικότερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ