Ο Σωτήρης Ρίζος αναφέρεται στην κατασκευή της OPAP Arena ως στολίδι της δικαιοσύνης

Ο Σωτήρης Ρίζος αναφέρεται στην κατασκευή της OPAP Arena ως στολίδι της δικαιοσύνης

Ο Σωτήρης Ρίζος χαρακτήρισε την κατασκευή της OPAP Arena ως μια δίκαιη απόφαση για μια δίκαιη υπόθεση κατά τη διάρκεια της λαμπρής εκδήλωσης της κοπής της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έβραβευσε τον Ρίζο για τη συμβολή του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετώπισε η ΑΕΚ για την επιστροφή της στην ιστορική της έδρα.

Ο ίδιος ο Ρίζος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μελισσανίδη και τη σημασία του ρόλου του ως προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας στην υλοποίηση του έργου. Επισήμανε ότι η διακήρυξη της δικαιοσύνης είναι υποχρέωση του δικαστή.

Στη συνέχεια περιέγραψε λεπτομερώς τη συνεισφορά της OPAP Arena στον πολιτισμό και την ιστορία, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου. Εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του προς τον Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του για την αφοσίωση τους στο έργο.

Η ομιλία του Ρίζου περιελάμβανε επίσης μια ανάλυση της συμβολής της OPAP Arena στον αθλητισμό και την πολιτιστική κληρονομιά και ολοκληρώθηκε με ευχές και ευχαριστίες προς τους παρευρισκομένους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ