Ο Σωτήρης Μαυροδήμος προσέφερε ιστορικά κειμήλια στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Ο Σωτήρης Μαυροδήμος προσέφερε ιστορικά κειμήλια στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Συνεχίζονται οι ξεχωριστές δωρεές στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης, ο πρώην ποδοσφαιριστής των “κιτρινόμαυρων”, Σωτήρης Μαυροδήμος, πρόσφερε μία φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο και μία φανέλα της Ίντερ από τους αγώνες με την ΑΕΚ το 1986 και το 1988 αντίστοιχα.

“Μια πολύ σημαντική δωρεά στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειτουργεί στην OPAP ARENA, έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σωτήρης Μαυροδήμος.” αναφέρει επισήμως η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της.

Ο Μαυροδήμος, που κατάγεται από την Αιανή Κοζάνης, παρέδωσε τις εν λόγω φανέλες κατά τη διάρκεια της περιόδου που αγωνιζόταν με την ΑΕΚ. Επισκέπτης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, εξέλιξη αρκετά συγκινητική λαμβάνοντας υπόψιν ότι το 1987 είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό σε αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ της ΑΕΚ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους για την τεράστια επιθυμία τους να συμβάλουν στη συλλογή εκθεμάτων για το μουσείο. Επισήμανε, επίσης, ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων. Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι που διαθέτουν αντικείμενα που επιθυμούν να προσφέρουν, καλούνται να επικοινωνήσουν στο e-mail [email protected] προς τους κ. Γεράσιμο Γασπαρινάτο και Γιάννη Μπίλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ