Ο Πισάρο είχε ενημερωθεί για τη δολοφονία της θείας του στον αγώνα με τον ΟΦΗ

Ο Πισάρο είχε ενημερωθεί για τη δολοφονία της θείας του στον αγώνα με τον ΟΦΗ

Ο Πισάρο ενημερώθηκε για τη δολοφονία της θείας του στο ματς με τον ΟΦΗ
Η οικογένεια του Ροδόλφο Πισάρο βιώνει τραγικές στιγμές μετά τη δολοφονία της θείας του και τον τραυματισμό της μητέρας του και του θείου του από δράστες που είχαν σκοπό τη ληστεία.

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είχε ενημερωθεί από το Σάββατο για το συμβάν και το είχε μοιραστεί με τον Ματίας Αλμέιδα. Παρά ταύτα, δεν ζήτησε άδεια να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο προπονητής, αντιλαμβανόμενος την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση του, αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει στο ματς. Επιπλέον, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν είχε κανονίσει ύπνο τις δύο προηγούμενες νύχτες λόγω της κατάστασης της οικογένειάς του στην άλλη άκρη του κόσμου.

Από το Μεξικό δόθηκε ενημέρωση ότι η μητέρα και ο θείος του ποδοσφαιριστή είναι εκτός κινδύνου και ασφαλείς. Σύμφωνα με τις αρχές, οι ένοπλοι δράστες προκάλεσαν το θάνατο της θείας του με ασφυξία και τραυμάτισαν το θείο του, ενώ τραυμάτισαν και τη μητέρα του Πισάρο όταν εκείνη φθάνοντας στο σπίτι είδε ανοιχτή την πόρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο που εργαζόταν στο σπίτι για τη φροντίδα ηλικιωμένου παρείχε πρόσβαση στους δράστες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ