Ο Πασχαλάκης μιλάει για το επερχόμενο ντέρμπι

Ο Πασχαλάκης μιλάει για το επερχόμενο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/02, 20:30) και επιδιώκει τη νίκη που θα τον αναδείξει ως σοβαρό διεκδικητή του πρωταθλήματος.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δήλωσε στην κάμερα της NOVA ότι η ψυχολογία της ομάδας είναι ευρωπαϊκή και οι παίκτες έχουν διψήφιες επιθυμίες να επικρατήσουν σε ντέρμπι.

Αναλυτικά, ανέφερε:

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Η ψυχολογία μας είναι ισορροπημένη. Δεν έχουμε κάνει κάτι τρομερό. Κερδίσαμε τα τελευταία παιχνίδια, κάτι που ήταν υποχρέωσή μας. Είμαστε έτοιμοι για ένα ωραίο παιχνίδι σε ένα ζεστό γήπεδο και πρέπει να το απολαύσουμε».

Για τα ντέρμπι: «Γενικά, η ομάδα έχει μεγάλη επιθυμία να κερδίσει ένα ντέρμπι. Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα σε αυτούς τους αγώνες τον τελευταίο καιρό. Πέραν αυτού, είναι ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας, καθώς κρίνονται τρεις πολύτιμοι πόντοι και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για τον Κάρμο: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάποιον παίκτη συγκεκριμένα. Είμαστε ένα σύνολο. Χαίρομαι που ενσωματώθηκε γρήγορα και είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια συγκροτημένη ομάδα με καλό προπονητή και παίκτες που παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ