Τώρα που ολοκληρώθηκε η ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, οι προσοχή στρέφονται στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και είναι πλέον μόνος πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τους Σερραίους (4-0) δίνει τη δυνατότητα στον Ραζβάν Λουτσέσκο να κάνει ειδική διαχείριση ενόψει των επόμενων αγώνων.
Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός θα προχωρήσει σε ροτέισον στο αρχικό σχήμα της ομάδας, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες. Στο χθεσινό ματς είδαν την κίτρινη κάρτα ο Τόμας Μουργκ και ο Μπάμπα Ραχμάν, οι οποίοι έφτασαν στο σχετικό όριο και τώρα η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει σε ποιους αγώνες δεν θα αγωνιστούν.
Μετά το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ έχει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και μετά ακολουθούν τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό (εντός), πριν ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Εντωμεταξύ, είναι εκπληκτικό το γεγονός πως ο Κίριλ Ντεσπόντοφ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και τις επιδόσεις του. Με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στο «τριφύλλι», ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός έφτασε τα 11 σε όλες τις διοργανώσεις με τους Θεσσαλονικείς και έχει κάνει double-double με τις 10 ασίστ που είχε φτάσει σε προηγούμενο ματς.