Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για Μπάνια Λούκα και ενισχύεται για το μέλλον

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για Μπάνια Λούκα και ενισχύεται για το μέλλον

Ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος που βρίσκεται εν δράσει, είναι ο ΠΑΟΚ.

Από τη μια, ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου και η ομάδα του προετοιμάζονται για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν εναντίον της Μπάνια Λούκα, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Από την άλλη, η διοίκηση συνεχίζει να ενισχύει την ομάδα.

Όσον αφορά την προετοιμασία των Θεσσαλονικέων, το πρόγραμμα περιλάμβανε χθεσινό τεχνικό διάστημα για την επερχόμενη αναμέτρηση, μέσω ασκήσεων και ενός φιλικού παιχνιδιού.

Ο, τι και να έχει, οπτικά, για τον Ρουμάνο προπονητή και τον “Δικέφαλο του Βορρά” είναι θετικό που όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Σήμερα, η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα λάβει χώρα στις 6 το απόγευμα, ενώ το μεσημέρι (στις 12) θα μιλήσουν στους δημοσιογράφους ο Λουτσέσκου και ο αρχηγός, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Σχετικά με τις μεταγραφές, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φενόρ Τσαλόφ. Με προσωπικές ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη, έχει επιτευχθεί συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πρέπει να λυθούν μερικά διαδικαστικά θέματα πριν ο Ρώσος επιθετικός βρεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το ίδιο σενάριο ακολουθεί και ο Ταρίκ Τισουνταλί, με πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο σύλλογος έχει βρει τον αντικαταστάτη του Μαροκινού επιθετικού, με μια συμφωνία ύψους 3 εκατ. ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ