Ο ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε την αποστολή και αναχωρεί για την Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε την αποστολή και αναχωρεί για την Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε σήμερα την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αύριο. Η ομάδα ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά του, χωρίς να λέει τίποτα για την προπόνηση ή ποιους παίκτες παίρνει μαζί. Όλα δείχνουν ότι ο Δικέφαλος θέλει να φτάσει νικητής σε αυτό το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου.

Τελευταία προπόνηση στη βάση

Στη Νέα Μεσημβρία έγινε η τελευταία δουλειά πριν το ταξίδι. Οι παίκτες δούλεψαν τακτικά μέσω ασκήσεων και μικρών αγώνων, ενώ είχαν και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Το απόγευμα φεύγουν από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Το μήνυμα της ομάδας

Το δελτίο Τύπου βγήκε νωρίς και λέει ξεκάθαρα τα εξής: «Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έφτασε στο τέλος της. Η ομάδα πλέον είναι έτοιμη να ταξιδέψει στην Αθήνα για το τελευταίο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας και έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια και πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Η ομάδα αναχωρεί το απόγευμα από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα».

Μεγάλο το πείσμα του ΠΑΟΚ να μην δείξει τίποτα παραπάνω. Το ντέρμπι αυτό μπορεί να κρίνει πολλά στη βαθμολογία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ