Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για την Θεσσαλονίκη για τον αγώνα του εναντίον του Άρη και στην αποστολή βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής Χουάκαρ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ποδοσφαιριστής συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο αυτί του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Χουάκαρ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.
Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα, καθώς ο πιθανός εκλογέας, Μλαντένοβιτς, αναμένεται να ξεκινήσει ξανά ως βασικός. Οι μοναδικοί απουσιάζοντες από την αποστολή είναι οι τραυματίες, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.
??Η αποστολή της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Άρη! #Panathinaikos #PAOFC #ARISPAO #StoiximanSuperLeague #slgr pic.twitter.com/aIIX8DuURm
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) November 25, 2023