Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ξανά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για το επόμενο καλοκαίρι. Το ισπανικό site zona-mixta γράφει ότι η ομάδα βλέπει τον Έλληνα γκολκίπερ ως την καλύτερη επιλογή κάτω από τα δοκάρια. Ο 31χρονος έχει εμπειρία από την Ελλάδα, αφού έπαιξε στο τριφύλλι από το 2016 ως το 2018 πριν φύγει για τη Μπενφίκα.
Δανεικός στη Σεβίλλη, συμβόλαιο με Νιουκάστλ
Τώρα ο Βλαχοδήμος δανείζεται στη Σεβίλλη, όπου δείχνει αναντικατάστατος. Η ισπανική ομάδα πολεμάει να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι, αλλά εξαρτάται από το Νιουκάστλ. Οι Άγγλοι έχουν συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2028, όμως αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης αν έρθει η σωστή προσφορά.
Η επόμενη σεζόν και οι επιλογές
Το δανεισμό τελειώνει το καλοκαίρι, και τότε θα φανεί τι παίζει. Ο Παναθηναϊκός ξέρει καλά τον Βλαχοδήμο από πριν, και αυτό τον κάνει ελκυστική περίπτωση. Στην Ελλάδα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ψάχνει σταθερότητα στην εστία, μετά από κάποιες αναταραχές φέτος.
?? El Panathinaikos, pendiente de Odysseas Vlachodimos.
???? El portero griego es indiscutible en Nervion, pero su continuidad dependera del Newcastle y del proximo mercado de verano.
?? @luisalf_fdez | #ZonaMixtahttps://t.co/NVvLUWQKPU
— Zona Mixta (@ZonaMixta__) January 7, 2026