Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει πιο δυνατός μετά τη διακοπή

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει πιο δυνατός μετά τη διακοπή

Ο Παναθηναϊκός πάει σε διακοπές με σκοπό να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Έχοντας πάρει ένα σπουδαίο «διπλό» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα, με ένα όμορφο γκολ του Παλάσιος, οι «πράσινοι» έχουν ανεβάσει την ψυχολογία τους και τώρα επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τον χρόνο που θα έχουν λόγω της διακοπής.

Ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιδιώκει να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία για να εργαστεί με τους παίκτες του και να επικεντρωθεί στα αδύνατα σημεία που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του. Ο πρώτος μέρος της σεζόν ήταν πολύ απαιτητικός λόγω των κρίσιμων αγώνων στην Ευρώπη, όπου αντιμετώπισε ομάδες υψηλού επιπέδου.

Στόχος του Γιοβάνοβιτς είναι επίσης να εντάξει ακόμη περισσότερο στην ομάδα τους νέους παίκτες, οι οποίοι είτε αγωνίστηκαν ελάχιστα εξαιτίας της καθυστερημένης ένταξής τους, είτε δεν έχουν προσαρμοστεί πλήρως ακόμη. Ένας από αυτούς είναι ο Πάλμερ-Μπράουν, ο οποίος έκανε επίσημο ντεμπούτο ως αλλαγή κόντρα στον Βόλο και αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Ωστόσο, οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, καθώς τραυματίστηκαν οι Βαγιαννίδης, Αϊτόρ και Τζούριτσιτς στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βαγιαννίδης θα απουσιάσει για ένα μήνα λόγω θλάσης β’ βαθμού, ενώ ο Αϊτόρ θα απουσιάσει για 10 ημέρες εξαιτίας κάκωσης με οστικό οίδημα στο πόδι. Ο Τζούριτσιτς, αν και υπήρχαν φόβοι για κάταγμα, θα μείνει εκτός για 10 ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ