Ο Λουτσέσκου εκφράζει τη χαρά του για τον χαρακτήρα και τη θέληση που επέδειξε η ομάδα

Ο Λουτσέσκου εκφράζει τη χαρά του για τον χαρακτήρα και τη θέληση που επέδειξε η ομάδα

Ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά το 2-2 του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και ανέφερε ότι τα δυο γκολ της ΑΕΚ προέκυψαν από λάθη της δικής του ομάδας.

Επιπλέον, ο Ρουμάνος τεχνικός εξέφρασε μεγάλη χαρά για τον χαρακτήρα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, ακόμη και όταν υπήρχε διαφορά 2 γκολ.

Παραθέτοντας τις δηλώσεις του:

«Ένας αγώνας κρατάει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και κρίνεται από τη συνολική εικόνα του. Τα δυο γκολ που δεχθήκαμε οφείλονταν σε δικά μας λάθη. Δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά παλέψαμε μέχρι τέλους, σκοράραμε δυο γκολ και πήραμε αυτό τον ισοπαλια.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα ενάντια σε μια καλή ομάδα, αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα που επιδείξαμε. Δείξαμε αγωνιστικό πνεύμα, θέληση και αυτό φάνηκε ακόμη και μετά το 2-2 όταν αναζητούσαμε το τρίτο γκολ, παρά το ενδεχόμενο ρίσκου.

Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή φάση, έχουμε παίξει το 50ο ματς, μια μεγάλη σεζόν για εμάς. Παρά την αρχική μας αμφιβολία, βρισκόμαστε πρώτοι και στους 8 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, έχουμε ακόμη πολλά ματς μπροστά μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιτύχουμε τους στόχους μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ