Ο Βόλος δεν σταματάει τις προσθήκες στο ρόστερ του αυτή την περίοδο. Μετά τους Ντέρεκ Ατζιάκουα και Λιρόι Αμπάντα, η ομάδα έκανε ένα ακόμα βήμα μπροστά. Σήμερα, 5 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματίας Γκονζάλες, ενός 23χρονου Αργεντινού μέσου.
Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Πέρασε όλα τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ χωρίς πρόβλημα. Ήδη ενσωματώθηκε με τους συμπαίκτες του στην προπόνηση.
Ο Γκονζάλες από τη Μπάνφιλντ στον Βόλο
Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Ματίας Γκονζάλες έπαιζε στη Μπάνφιλντ της Αργεντινής. Μάζεψε 65 συμμετοχές εκεί, με τρία γκολ και δέκα ασίστ. Ο Βόλος βλέπει σε αυτόν έναν μεσοεπιθετικό που μπορεί να βοηθήσει άμεσα.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Matias Gonzalez.
Ο Matias Gonzalez αφού πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο διάρκειας 2,5 χρόνων και ενσωματώθηκε ήδη με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Matias Gonzalez τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν στην Μπάνφιλντ, έχοντας 65 συμμετοχές με 3 γκολ και 10 ασίστ.
H ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Matias Gonzalez».