Ο Γκαρθία είναι έτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα, ετοιμάζεται για την επίθεση ο Ολυμπιακός

Ο Γκαρθία είναι έτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα, ετοιμάζεται για την επίθεση ο Ολυμπιακός

Ο Ντάνι Γκαρθία βρίσκεται σε μία αντίστροφη μέτρηση για να γίνει μέλος του Ολυμπιακού. Σήμερα το μεσημέρι σκοπεύει να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές του προπονητή της ομάδας.

Ο Γκαρθία έρχεται να αντικαταστήσει τον Ιμπόρα που είχε την επιθυμία να επιστρέψει στην Ισπανία για να τερματίσει την καριέρα του. Είναι πράγματι μια κίνηση που ήταν αναμενόμενη για την ομάδα του Πειραιά.

Εκτός από αυτό, αναμένονται εξελίξεις σχετικά με άλλα θέματα της ομάδας. Οι διαπραγματεύσεις με τον Κώστα Φορτούνη και η απόφαση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί απασχολούν τους φίλους του Ολυμπιακού. Φήμες λένε ότι ο Έλληνας επιθετικός έχει λάβει πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και η ομάδα εξετάζει πιθανούς αντικαταστάτες.

Σε άλλα νέα, ο Μαροκινός φορ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, ενώ η Ντινάμο Ζάγκρεμπ κρατάει τον φορ με ρήτρα στο συμβόλαιό του. Ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να εντάξει στο ρόστερ του τον Μπρούνο Πέτκοβιτς, παίκτη ανερχόμενο που δεν περνά απαρατήρητος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ