Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό σχετικά με το θέμα του επιθετικού! Μετά την αποτυχία με τον Καράντσα, οι Πειραιώτες έχουν επιλέξει τον Στέφαν Γιόβετιτς για την θέση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες του Κώστα Νικολακόπουλου από το bwinΣΠΟΡ FM 94,6!
Σύμφωνα με την προηγούμενη ενημέρωση, ο ρεπόρτερ των “ερυθρόλευκων” υπογράμμισε ότι το όνομα του Γιόβετιτς προκειμένου να κλείσει η συμφωνία και να γίνει η καταχώρισή του στην ευρωπαϊκή λίστα.
Ο Στέφαν Γιόβετιτς από τον Μαυροβούνιο (έχει αγωνιστεί 68 φορές με 31 γκολ) ήταν ελεύθερος από την Χέρτα Βερολίνου. Στο παρελθόν έχει παίξει σε ομάδες όπως η Φιορεντίνα, η Ίντερ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Σεβίλλη και η Μονακό, πριν μετακομίσει στη Γερμανία για λογαριασμό της Χέρτα Βερολίνου, από όπου αποδεσμεύτηκε το καλοκαίρι.
Ακούστε το ρεπορτάζ από τον Κώστα Νικολακόπουλο:
Ο Στέφαν Γιόβετιτς σε δράση:
Το προφίλ του Γιόβετιτς:
<img class="img-responsive center-block" src="https://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/23/09/04/dsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa_011705.jpg" alt="Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν ότι κλείνει Γιόβετιτς”>