Ο Κώστας Μπράτος μίλησε για το ματς της ομάδας του κόντρα στον Άρη, όπου οι παίκτες του έβγαλαν μάτια στο πρώτο ημίχρονο διαβάζοντας καλά τον αντίπαλο. Δεν δέχτηκαν απειλές εκεί, ενώ στο δεύτερο μέρος πήραν πιο πολύ θάρρος. Θεωρεί πως είναι δυνατή ομάδα και θα πάρουν ό,τι τους αξίζει στο τέλος.
Ικανοποίηση από την απόδοση
Οι παίκτες του έπαιξαν έξυπνα από την αρχή, κρατώντας ισορροπία. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ άδικα, αλλά γύρισαν το ματς με γκολ και πάλεψαν παρόλο που έμειναν με δέκα. «Με ικανοποιεί η εικόνα κι είμαι περήφανος για τους παίκτες. Στο πρώτο μέρος μπήκαμε να… διαβάσουμε τον αντίπαλο σε ένα ισορροπημένο ματς. Ο αντίπαλος δεν μας απειλούσε. Βρεθήκαμε με το 0-1 σε μία θέση που δεν αξίζαμε. Στο δεύτερο μέρος, μπήκαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ισοφαρίσαμε κι ήρθε μία κόκκινη που έκανε περίπλοκο το ματς. Όταν παίζεις με έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως ο Άρης, πρέπει να προσέχεις, όπως στην φάση πριν το φινάλε του ματς».
Πίστη στην ομάδα και η δική του επιστροφή
Έγινε δουλειά στο γήπεδο, και το ποδόσφαιρο επιστρέφει πάντα όσα του δίνεις. Περιμένει να μετατραπούν οι χαμένες ευκαιρίες σε γκολ σύντομα. «Είμαστε μία καλή ομάδα, έγινε καλή δουλειά και κάποια στιγμή θα έρθει αυτό που αξίζουμε και το ποδόσφαιρο σου δίνει πάντα αυτό που του δίνεις. Έτσι κι εμείς περιμένουμε τις φάσεις που κάναμε σήμερα και για εκατοστά δεν σκοράραμε να μας τις δώσει σε γκολ στα επόμενα ματς. Επέστρεψα σπίτι μου, είμαι άνθρωπος που ανταποδίδω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει κάποιος, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου κι αυτά τα παιδιά εδώ, οι παίκτες μου, αξίζουν το καλύτερο».
Ο Μπράτος γύρισε στην ομάδα που ξέρει καλά, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους παίκτες του από την πρώτη μέρα.