Ο προπονητής της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ, αντιμετωπίζει τα σενάρια σχετικά με τη μετακίνηση του παίκτη Λάζαρου Ρότα από την ΑΕΚ με διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι αναφέρθηκε πρόσφατα.
Παρότι αναγνωρίζει την ποιότητα του παίκτη, ο Μπουλούτ τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών για τη μεταγραφή. Έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2026 και την αδυναμία της αγγλικής ομάδας να τον αποκτήσει, ο προπονητής εξηγεί την αστάθεια της κατάστασής τους ως εμπόδιο.
«Δεν έχουμε εξετάσει το θέμα, παρόλα αυτά. Είναι πραγματικά ταλαντούχος παίκτης. Αλλά όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, πώς μπορείς να τον αποκτήσεις από μια ομάδα που κερδίζει τίτλους και είναι σε ισχυρή θέση;», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Όταν κάτι δημοσιεύεται στα μέσα ή στα κοινωνικά δίκτυα, ποιος το αναφέρει; Πρέπει να είμαστε ρεαλιστικοί σχετικά με αυτά που λέμε», συμπλήρωσε ο Μπουλούτ.