Ο Μπατίστα της ΑΕΚ: «Καλό για μας που το ντέρμπι θα γίνει χωρίς κόσμο»

Ο Μπατίστα της ΑΕΚ: «Καλό για μας που το ντέρμπι θα γίνει χωρίς κόσμο»

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μπατίστα, να παραχωρεί συνέντευξη στην κάμερα της NOVA για το μεγάλο παιχνίδι!

«Είναι καλό για την ΑΕΚ που το ντέρμπι θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Η παρουσία του κόσμου στην Τούμπα αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ, καθώς το γήπεδο αποτελεί ένα θερμό μέρος, αλλά η ΑΕΚ παρουσιάζεται πάντα δυνατή στην Τούμπα. Έχει πάντα θετικά αποτελέσματα εκεί, και στα δύσκολα παιχνίδια η ΑΕΚ είναι πάντα σταθερή», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε τα εξής:

«Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να κερδίσει, θα έχει το προβάδισμα στα play offs, ωστόσο ακόμη και μετά από αυτά μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Όποιος βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Όταν δεν χάνεις, πάντα είναι θετικό… Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και η ισοπαλία είναι θετική. Ωστόσο, δεν μπορεί ποτέ να γνωρίζεις το αποτέλεσμα σε ένα ντέρμπι. Είναι θέμα ημέρας, τύχης, και την εκμετάλλευση των ευκαιριών που θα προκύψουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ