Ο Ατρόμητος φέρνει χαμόγελα στον Ανδρέα και τον Γιάννη (φωτογραφίες)

Ο Ατρόμητος φέρνει χαμόγελα στον Ανδρέα και τον Γιάννη (φωτογραφίες)

Μια υπέροχη πρωτοβουλία που ανέλαβε και υλοποίησε ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες αγκάλιασαν με αγάπη και φιλοξένησαν στις εγκαταστάσεις τους δύο νεαρούς φίλους τους από την Πάτρα, τον Ανδρέα και τον Γιάννη.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Το προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί δύο από τους πιο πιστούς οπαδούς του Ατρόμητου.

Το όνειρο δύο παιδιών έγινε πραγματικότητα από τον Ατρόμητο, καθώς η ομάδα μας άνοιξε την πόρτα του προπονητικού κέντρου της στο Μαζαράκη, για να υποδεχθεί την αγνή αγάπη του Ανδρέα και του Γιάννη.

Ο Ανδρέας και ο Γιάννης είναι δίδυμα αδέρφια από την Πάτρα και παρ’ όλα αυτά εκδηλώνουν την βαθιά συμπάθειά τους προς τον Ατρόμητο. Ωστόσο, δεν είχαν ακόμα τη δυνατότητα να βρεθούν σε ένα εντός έδρας παιχνίδι του “Αστέριου”.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ατρόμητος άνοιξε τις πύλες του και πραγματοποίησε την επιθυμία των δύο παιδιών, καθώς είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να γνωρίσουν μερικούς από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Ακόμη και πέραν αυτού, αφού περιηγήθηκαν στους χώρους του προπονητικού κέντρου, στο τέλος της παρουσίας τους, λάβανε και το δώρο τους, μία φανέλα της ομάδας μας με το νούμερο “10”.

Ανδρέα και Γιάννη, η χαρά της επίσκεψής τους ήταν πλήρως δική μας»!

...........

...........

...........

...........

...........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ