Ο Αστέρας τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Ο Αστέρας Τρίπολης αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η οποία γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά:

Κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο του αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League μεταξύ του ΑΣΤΕΡΑ και του Πανσερραϊκού, οι ποδοσφαιριστές συνόδεψαν παιδιά από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης και από το Ειδικό Νηπιαγωγείο Τρίπολης.

Στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” στον ίδιο αγώνα φιλοξενήθηκαν επίσης παιδιά από το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αρκαδίας, καθώς και οι εκπαιδευτικοί και οι συνοδοί τους.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας και τον Πρόεδρο, κ. Σταύρο Μιχαλόπουλο.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ υποστηρίζει τις προσπάθειες των φορέων και διαβιώνει το μήνυμα της κατανόησης σε θέματα αναπηρίας και διακηρύσσει την αμυντική δράση υπέρ των δικαιωμάτων, της αξιοπρέπειας και της ευημερίας των ατόμων με αναπηρία.

Στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ – Πανσερραϊκός, η ομάδα αγωνίστηκε φορώντας τη λευκή εμφάνιση, η οποία αφιερώνεται στην ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό.

#BeDifferentBeAsteras

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ