Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ένα δύσκολο παιχνίδι αυτή την Κυριακή, καθώς θα παίξει εντός έδρας ενάντια στον Αστέρα στην Τρίπολη. Το παιχνίδι αυτό απαιτεί ειδικές απαιτήσεις και ο προπονητής, Ματίας Αλμέιδα, περιμένει να έχει στη διάθεσή του ολόκληρη την ομάδα του, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών παικτών που αγωνίζονταν μέχρι πρόσφατα.
Ειδικότερα, ο Αλμέιδα είναι ικανοποιημένος που ο Στίβεν Τσούμπερ είναι έτοιμος να παίξει και πάλι μετά τον τραυματισμό του. Ωστόσο, περιμένει ακόμα την επιστροφή των διεθνών παικτών που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τους μέχρι αργά την Τετάρτη.
Στην κορυφή της λίστας των διεθνών παικτών που αναμένονται είναι ο Γκατσίνοβιτς, που αντιμετώπισε ενοχλήσεις στο παιχνίδι της Σερβίας με την Ουγγαρία. Οι πρώτες εκτιμήσεις υποδηλώνουν ότι θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, αλλά αυτό θα γίνει σαφές όταν επιστρέψει στην Ελλάδα και υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στο ιατρικό κέντρο της ομάδας.
Επιπλέον, ο Αλμέιδα περιμένει και τους άλλους διεθνείς παίκτες, όπως τον Πινέδα, τον Κάλενς και τους Ιρανούς Χατζισαφί και Μοχαμάντι.