Ο οπαδός που έριξε την κροτίδα στον Χουάνκαρ δεν έχει βρεθεί ακόμα!

Ο οπαδός που έριξε την κροτίδα στον Χουάνκαρ δεν έχει βρεθεί ακόμα!

Η Μαίρη Μπενέα, η γνωστή δημοσιογράφος που ασχολείται με το δικαστικό ρεπορτάζ, ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή “Έφεση της Τρίτης” για τις προσπάθειες ταυτοποίησης του άτομου που πέταξε την επικίνδυνη κροτίδα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Παρόλο που συνελήφθη ένα άτομο με φωτοβολίδα σε σακ βουαγιάζ έξω από το γήπεδο, δεν έχει γίνει ακόμα η ταυτοποίηση με τον πραγματικό δράστη. Ο ύποπτος εξακολουθεί να αναζητείται. Υπάρχουν οπτικοακουστικά στοιχεία από τον αγώνα και τις κερκίδες, που προέρχονται από τις κάμερες ασφαλείας. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν έχουν βρεθεί ακόμα στοιχεία, χάρη στα σύγχρονα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Ένα ερασιτεχνικό βίντεο υπάρχει που θα μπορούσε να βοηθήσει στην αποκάλυψη της περιπέτειας. Δεν ξέρουμε πώς διαδραματίζεται το παιχνίδι των καμερών ασφαλείας», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να υπάρξει βελτίωση στις προληπτικές μέτρησεις μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, όλα αυτά αποδείχθηκαν κενά λόγια. Οι οργανωμένοι οπαδοί δεν αποστρατεύθηκαν, ο έλεγχος είναι ανύπαρκτος και, αν υπάρχει, δεν είναι αποτελεσματικός», συνέχισε αναλυτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ