Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν σταματάει εδώ. Με τα δύο γκολ στον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, έφτασε τα 75 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό. Τώρα κάθεται στην 21η θέση της λίστας με τους καλύτερους σκόρερ του συλλόγου.
Γρήγορα και δυνατά ρεκόρ
Κι αυτό που ξεχωρίζει είναι ο ρυθμός του. Τα 75 γκολ τα πέτυχε σε μόλις 114 ματς. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί χρειάστηκε 146 παιχνίδια για τον ίδιο αριθμό.
Στο πρωτάθλημα τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Ο Ελ Κααμπί έφτασε τα 47 γκολ σε 73 αγώνες της Stoiximan Super League. Ο Ελ Αραμπί έκανε το ίδιο σε 76 εμφανίσεις. Ο 33χρονος Μαροκινός φτάνει κοντά στο Top-20 των σκόρερ από το 1959-60 και μετά – τώρα είναι 22ος, πίσω από Προτάσοφ και Καραβίτη που έχουν από 49 γκολ στην 20ή θέση.
Προς τα πάνω στη λίστα θρύλων
Με τα 75 τέρματα, πέρασε τον Κώστα Πολυχρονίου που είχε 74. Ο Ολυμπιακός έχει μακρά ιστορία επιθετικών που μένουν αξέχαστοι, σαν τον Πολυχρονίου από τα παλιά χρόνια. Επόμενοι στη λίστα είναι ο Γιώργος Δαρβίρας με 79, ο Ίλια Ίβιτς με 80, ο Γιώτης Τσαλουχίδης με 81 και ο Κώστας Μήτρογλου με 82.