Ντέμης Νικολαΐδης για την ΑΕΚ: “Πιστεύω ότι υπάρχουν πιθανότητες νίκης με την Άντβερπ – Η ομάδα παίζει με τον δικό της τρόπο”

Ντέμης Νικολαΐδης για την ΑΕΚ: “Πιστεύω ότι υπάρχουν πιθανότητες νίκης με την Άντβερπ – Η ομάδα παίζει με τον δικό της τρόπο”

Στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν, ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν καλεσμένος στο “FAIR PLAY” του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και μοιράστηκε τις εντυπώσεις του για την αρχή της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αρχικά, αναφέρθηκε στα πρώτα ημίχρονα με την Δυναμό Ζάγκρεμπ, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο η ομάδα δεν ήταν καλή σε αυτά τα διαστήματα. Στη συνέχεια, μίλησε για τον αγώνα με την Άντβερπ και τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ υπό τον Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας ότι η ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Τονίζει επίσης ότι η ΑΕΚ ταιριάζει να παίζει με τον δικό της τρόπο και ότι οι πιθανότητες για πρόκριση στη συνέχεια της διοργάνωσης είναι -έστω και λίγο- υπέρ της ομάδας. Σχολιάζοντας τα δύο πρώτα ματς με την Δυναμό, ανέφερε ότι στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν πιο προσεκτική για να αξιολογήσει την αντίπαλη ομάδα, ενώ στο δεύτερο μέρος έπαιξε το δικό της παιχνίδι. Για τον αγώνα με την Άντβερπ, που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, παρατήρησε ότι η ΑΕΚ παρουσίασε εξαιρετική εμφάνιση και ότι το κοουτσάρισμα του Αλμέιδα ήταν εξαιρετικό. Εκτίμησε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να παίζει με τον δικό της τρόπο, που αρέσει και στον κόσμο, παρατηρώντας όμως ότι θα υπάρχουν ματς που μπορεί να χάσει.

Τέλος, αναφέρεται στην αρχή της νέας σεζόν και τονίζει ότι ο Τσούμπερ και ο Αραούχο έχουν εντυπωσιάσει. Επιπλέον, σχολιάζει ότι όταν η ΑΕΚ παίζει κόντρα σε αντίπαλη ομάδα που κλείνεται, πολλές φορές χρησιμοποιεί σέντρες, αλλά αυτό απαιτεί λίγη τύχη για την επίτευξη γκολ. Επίσης, πιστεύει ότι ο προπονητής θα μπορέσει να διορθώσει τα ατομικά λάθη που υπάρχουν και να βελτιώσει την ομάδα.

Ακούστε το απόσπασμα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ