Ο Ζέλσον Μαρτίνς δείχνει ενθουσιασμένος με την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και λέει ότι θα δώσει τα πάντα για να έρθουν νέες νίκες. Ο Πορτογάλος παίκτης υπέγραψε μέχρι το 2028, με δυνατότητα για ένα ακόμα έτος. Αυτό το συμβόλαιο δείχνει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.
Ο ενθουσιασμός του Μαρτίνς για τη νέα περίοδο
Μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματά του μετά την υπογραφή. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την ανανέωση και που θα βρίσκομαι εδώ για να μπορέσω να βοηθήσω αυτόν τον σύλλογο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ, είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και υπόσχομαι πως θα τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό.
Όταν υπέγραψα πρώτη φορά, ήξερα το μεγαλείο του συλλόγου και πως θα μπορούσαμε να έχουμε πολλές επιτυχίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’αυτό. Χαίρομαι που μπορώ να συνεχίσω στον Ολυμπιακό και να βοηθήσω αυτή την ομάδα να έχει μεγάλες επιτυχίες.
Ευχαριστίες και υποσχέσεις προς τους φιλάθλους
Δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στους οπαδούς. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για όλα, για τη στήριξη, βρίσκονται πάντα δίπλα μας. Μου αρέσει πολύ αυτή η πόλη και ο παλμός του κόσμου. Μας βοηθάει στις καλές και στις κακές στιγμές και είμαι ευτυχισμένος. Τέλος, ευχήθηκε να έρθουν πολλές χαρές μαζί.
???? Παραμένει ερυθρόλευκος ο Ζέλσον Μαρτίνς! / Gelson Martins stays in the red & white family! pic.twitter.com/wx3BDxOvdn
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) February 3, 2026