Μπάγεβιτς: «Ανακοπή του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τη Ντινάμο σωστή απόφαση – Είμαι σοκαρισμένος με τα γεγονότα»

Μπάγεβιτς: «Ανακοπή του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τη Ντινάμο σωστή απόφαση – Είμαι σοκαρισμένος με τα γεγονότα»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα “jutarnji.hr”, εξέφρασε τον σοκαρισμό του για τα περιστατικά που συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, ως αποτέλεσμα της βίαιης επίθεσης από χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Σερβοέλληνας πρώην τεχνικός δήλωσε: «Είμαι λυπημένος, σοκαρισμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας νέος άνθρωπος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο. Είναι τρομερό αυτό που έγινε».

Αναφορικά με την αναβολή του παιχνιδιού, τόνισε: «Έπρεπε να αναβληθεί, γιατί κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν πεθαίνουν άνθρωποι σε τέτοιες συνθήκες. Η αναβολή ήταν η μόνη λύση».

Τέλος, εξέφρασε τη λύπη του για τον εκλιπόντα και την οικογένειά του, λέγοντας: «Αυτό είναι ένα μεγάλο “χαστούκι” για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου. Λυπάμαι απερίγραπτα για τους αγαπημένους του που έφυγαν με τέτοιο φρικτό τρόπο. Η ανθρώπινη ζωή και η θλίψη όλων που χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα πρέπει να γίνονται σεβαστές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ