Μιλώντας στο πρόγραμμα του αγώνα με τον Βόλο για την Stoiximan Super League, ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς αναφέρθηκε στον πανηγυρισμό του στο “Βελοντρόμ”, στο πρώτο του διάστημα στην Αθήνα και στις φιλοδοξίες του με τον Παναθηναϊκό.
Ο Μλαντένοβιτς ανέφερε ότι δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τη σημασία της στιγμής στο “Βελοντρόμ”, αλλά παραδέχτηκε ότι ήταν μια τρομερή εικόνα. Εξήγησε ότι ο πανηγυρισμός του ήταν αυθόρμητος και ότι ήθελε να κλείσει τα αυτιά του και να εστιαστεί μόνο στον εαυτό του, χωρίς να έχει ως σκοπό να προκαλέσει.
Ο Μλαντένοβιτς μίλησε επίσης για την εκτέλεση του τελευταίου πέναλτι κόντρα στη Μαρσέιγ και δήλωσε ότι δεν ένιωσε μεγάλη πίεση, επειδή είχε επιλέξει εκ των προτέρων πού θα το εκτελέσει. Εξήγησε επίσης ότι η πρόκριση επί της Μαρσέιγ έδειξε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ονειρεύεται τους ομίλους του Champions League.
Ο Μλαντένοβιτς δήλωσε ότι το πρόβλημα σε αγώνες πρωταθλήματος μετά από ευρωπαϊκά ματς είναι να μην σκέφτεσαι το προηγούμενο αλλά να επικεντρώνεσαι στο επόμενο ματς. Επίσης, αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στον ελεύθερο του χρόνο, όπου περνά τον περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Επίσης, ανέφερε ότι αρέσει να παρακολουθεί τένις και μπάσκετ. Γενικά, ανυπομονεί για τα ματς και έχει ως στόχο να κερδίσει τα πάντα.