Η αποχώρηση του Ματίας Αλμέιδα από την ΑΕΚ φαίνεται να είναι πλέον βέβαιη, σύμφωνα με έγκυρες πηγές.
Επιβεβαίωση από τον ρεπόρτερ Σέζαρ Λουίς Μέρλο
Ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, γνωστός δημοσιογράφος με εξειδίκευση σε θέματα ποδοσφαίρου, τόνισε πως ο Αργεντινός προπονητής δεν σκοπεύει να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι το τρέχον συμβόλαιό του ισχύει έως το 2028.
Πρόταση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ο Ματίας Αλμέιδα έχει στα χέρια του μια δελεαστική προσφορά από ομάδα που δραστηριοποιείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, χωρίς ακόμα να έχει λάβει οριστική απόφαση για το μέλλον του. Πρόκειται για μια επιλογή που ίσως αποτελέσει καθοριστικό βήμα στην καριέρα του, ειδικά μετά την επιτυχημένη πορεία του στην Ελλάδα.
Η επιτυχία στην Ελλάδα και οι τίτλοι
Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ΑΕΚ, ο Αλμέιδα κατέκτησε δύο σημαντικούς τίτλους, ενισχύοντας το κύρος του ως προπονητής. Αυτή η εμπειρία τον καθιστά εξαιρετικά ποθητό για συλλόγους που αναζητούν ένα ικανό και διακεκριμένο τεχνικό.
??Matias Almeyda no renueva con el AEK y se va del club al finalizar la temporada.
*??El argentino, que gano dos titulos en Grecia, tiene una oferta de un club de Emiratos Arabes, pero aun no decidio su proximo destino. pic.twitter.com/r3aMk4ZDfm— Cesar Luis Merlo (@CLMerlo)
May 11, 2025