Μεντιλίμπαρ: Το γρήγορο γκολ έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα

Μεντιλίμπαρ: Το γρήγορο γκολ έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0 στην Τρίπολη και πήρε μια άνετη νίκη σε ένα γήπεδο που πάντα δυσκολεύει τους Πειραιώτες. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε μετά το ματς στην κάμερα της NOVA και είπε πώς ο αγώνας κύλησε, τονίζοντας τα γκολ και την βελτίωση της ομάδας. Το γρήγορο ξεκίνημα έκανε μεγάλη διαφορά για τους ερυθρόλευκους.

Η δυσκολία της έδρας και τα γκολ

Έγινε ξεκάθαρο από τις δηλώσεις του Βάσκου τεχνικού ότι αυτή η έδρα έχει ιστορικό με ήττες για τον Ολυμπιακό. Τα γκολ ήρθαν σε καλές στιγμές, ειδικά το πρώτο νωρίς. Μετά το τρίτο, η ομάδα έπαιξε πιο χαλαρά.

«Η αλήθεια είναι πως, ειδικά σε αυτό το γήπεδο, αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, καθώς στο παρελθόν έχουμε χάσει εδώ. Το γρήγορο γκολ μάς βοήθησε πολύ, το δεύτερο ήρθε την κατάλληλη στιγμή και με το τρίτο αισθανθήκαμε αρκετά πιο ήρεμοι στη συνέχεια του αγώνα.

Παρόλο που άνοιξαν το σκορ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν στα λάθη τους. Έγιναν πιο σταθεροί μετά και ο αγώνας κύλησε καλύτερα γι’ αυτούς. Ο Αστέρας ΑΚΤΟΡ δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά.

Η βελτίωση στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έπαιξε με λιγότερα λάθη και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο Μεντιλίμπαρ είδε την ομάδα να διορθώνει γρήγορα τα προβλήματα από την αρχή.

Παρότι ανοίξαμε το σκορ πολύ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια παρουσιαστήκαμε πιο σταθεροί, διορθώσαμε τα λάθη μας και γενικά το παιχνίδι εξελίχθηκε με μεγαλύτερη άνεση για εμάς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ