Μάντζιος: «Τονίζω τη σημασία της αποφασιστικότητας για νίκη ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, εξήγησε πώς οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν στο επερχόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επισήμανε ότι οι παίκτες πρέπει να μπουν στον αγώνα με την αποφασιστικότητα να επιβληθούν επί των αντιπάλων τους.

Ο προπονητής του Άρη σχολίασε τα πλεονεκτήματα, τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά, που προκύπτουν από μια νίκη. Ανέφερε επίσης ότι η νίκη με τον Πανσερραϊκό σημάδεψε θετικά την ομάδα, ενισχύοντας την ψυχολογία της και βελτιώνοντας τη θέση της στον πίνακα. Υπογράμμισε επίσης ότι τα καλά αποτελέσματα είναι απαραίτητα για την πείρα νέων παικτών που συνθέτουν την ομάδα.

Σχετικά με τον επερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μάντζιος τονίζει ότι θα είναι δύσκολος, όπως κάθε ματς, αλλά πρέπει να παρουσιαστούν διαφορετικά από τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Επιμένει ότι είναι απαραίτητο να τεθεί το αποφασιστικό ποδόσφαιρο από την αρχή, προκειμένου να επιβληθούν και να κερδίσουν τον αγώνα.

Τέλος, ο προπονητής σχολιάζει τα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα του ΠΑΣ, αναφέροντας ότι δεν έχουν καμία σημασία για εκείνους. Επισημαίνει ότι πρέπει να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα και να είναι αποφασιστικοί στο γήπεδο, έτσι ώστε να συνεχίσουν την θετική πορεία τους. Καταλήγει λέγοντας ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα που πρέπει να την προσέξουν προσεκτικά και να βρουν ισορροπία στο παιχνίδι τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ