Λύση με τον Παναθηναϊκό: Ο Μπρινιόλι αποφάσισε να μη συνεχίσει – Ανακοίνωση ΠΑΕ

Λύση με τον Παναθηναϊκό: Ο Μπρινιόλι αποφάσισε να μη συνεχίσει – Ανακοίνωση ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ανακοινώνοντας τη λύση της συνεργασίας μαζί του. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι μετά από πολύμηνη προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης της σύμβασης, ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να μην συνεχίσει στην ομάδα παρά την οικονομική προσφορά που έλαβε.

Παρακάτω παρατίθεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένη να παραθέσει τα γεγονότα όπως διελλήφθησαν όσον αφορά την προσπάθεια ανανέωσης της σύμβασης του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Η πρώτη πρόταση για επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης του Μπρινιόλι παρουσιάστηκε στις αρχές Οκτωβρίου με διπλασιασμό των αποδοχών σε σχέση με την τρέχουσα σύμβαση. Παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις μας, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή δεν εμφανίστηκε σε δύο προγραμματισμένες συναντήσεις τον Δεκέμβριο, αγνοώντας επίσης τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Παρά την απουσία ανταπόκρισης από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε και πάλι τον Δεκέμβριο με νέα προσφορά ανανέωσης της σύμβασης, χωρίς αποτέλεσμα. Μια τελευταία προσπάθεια εξεύρεσης λύσης περιέλαβε συνάντηση του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ με τον Μπρινιόλι, κατά την οποία δεκτές από τον πρόεδρο ως τότε εκπεφρασμένες απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή αποδείχτηκαν ανεπαρκείς για να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών έληξε από κοινού απόφαση, με την ΠΑΕ να εκφράζει τη λύπη της για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή που επέλεξε να αναζητήσει άλλες επιλογές, ακόμα και σε κρίσιμη φάση για την ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ