Κουλιεράκης: “Δεν είχαμε ακριβώς την εμφάνιση που θέλαμε, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι στους αγώνες”

Κουλιεράκης: “Δεν είχαμε ακριβώς την εμφάνιση που θέλαμε, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι στους αγώνες”

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο φιλικό του με τη Γκενκ στην Ολλανδία, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε για το παιχνίδι.

Ο 20χρονος αμυντικός σημείωσε πως δεν είδαν ακριβώς αυτό που θέλανε στο γήπεδο. Είπε πως πρέπει να αναγνωρίσουν τα λάθη τους και να τα διορθώσουν, ενώ εκφράζει βεβαιότητα πως η ομάδα θα είναι έτοιμη μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Ας αναλύσουμε τι είπε:

«Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και δεν είδαμε ακριβώς την εμφάνιση που θέλαμε στο φιλικό. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε σωματικά, γι’ αυτό παίζονται και τα ματς με μεγαλύτερη διάρκεια. Είμαστε σε φάση προσαρμογής.

Από τέτοια παιχνίδια έχουμε να κερδίσουμε μόνο. Η προετοιμασία είναι πολύ καλή. Νιώθουμε κούραση, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη διάθεση και είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας. Πάντα ο καλύτερος είναι ο εχθρός του καλού. Εμείς θέλουμε να βελτιωνόμαστε και αυτό θα κάνουμε, είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε έτοιμοι για τους επίσημους αγώνες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ