Η αντιπρόεδρος της λίγκας Stoiximan Super League και CEO του Ατρομήτου, Κάτια Κοξένογλου, εξέφρασε την βεβαιότητά της ότι όλα τα γήπεδα θα ανοίξουν με ασφάλεια μετά την αναστολή λόγω της πανδημίας Covid-19.
Η δήλωση έγινε στο πλαίσιο της αναμέτρησης Παναιτωλικός-Άρης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, η οποία σηματοδοτεί την επαναφορά του κοινού στα γήπεδα.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην ΕΡΤ, η Κάτια Κοξένογλου αναφέρθηκε στα νέα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται. Επισήμανε ότι όλες οι ομάδες της Super League 1 είναι έτοιμες να ανοίξουν τα γήπεδά τους με ασφάλεια, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.
Αναλύοντας τα νέα μέτρα, εξήγησε ότι οι καινούργιες κάμερες διαθέτουν αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, ενισχύοντας την εποπτεία σε όλους τους χώρους εντός και εκτός των γηπέδων. Τέλος, υπογράμμισε ότι οι ομάδες προσαρμόζονται γρήγορα στη νέα κατάσταση βάσει της υπουργικής απόφασης.