Καλά νέα για τον Παναθηναϊκό: Οι Γεντβάι και Σένκεφελντ επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση!

Καλά νέα για τον Παναθηναϊκό: Οι Γεντβάι και Σένκεφελντ επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια των playoffs της Stoiximan Super League (31/03) με τους Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ να επιστρέφουν στο πλευρό της ομάδας. Αυτή η επιστροφή προσθέτει δύο πολύτιμα κομμάτια στο ρόστερ του Φατίχ Τερίμ.

Σήμερα στο Κορωπί απουσίαζαν οι 9 διεθνείς της ομάδας, ενώ οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ Μπράουν ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα προπόνησης. Αναλυτικά δείτε το Δελτίο Τύπου:

«Οι Γεντβάι και Σένκεφελντ συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, ακολούθησαν με rondo και ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ