Η Ίντερ επιδιώκει φιλικό με τον Ολυμπιακό πριν από την έναρξη της Serie A

Η Ίντερ επιδιώκει φιλικό με τον Ολυμπιακό πριν από την έναρξη της Serie A

Η Ίντερ σχεδιάζει ένα ενδιαφέρον φιλικό προετοιμασίας με ελληνική συμμετοχή, ανοίγοντας τον δρόμο για δυνατές ευρωπαϊκές συναντήσεις πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Φιλικό αγώνας Ίντερ-Ολυμπιακός: στρατηγική πριν τη νέα Serie A

Η ιταλική ομάδα, δευτεραθλήτρια Ευρώπης, προγραμματίζει την καλοκαιρινή της προετοιμασία να ξεκινήσει στις 26 Ιουλίου, με στόχο να βρεθεί σε κορυφαία φόρμα πριν την πρεμιέρα της Serie A που έχει οριστεί για τις 23 Αυγούστου, ημέρα που συμπίπτει και με την έναρξη της ελληνικής Super League.

Κρίστιαν Κίβου και ο ρόλος του στην προετοιμασία των «νερατζούρι»

Ο νέος προπονητής της Ίντερ, Κρίστιαν Κίβου, πραγματοποίησε πρόσφατα συναντήσεις με τη διοίκηση της ομάδας, εστιάζοντας στον προγραμματισμό των φιλικών αγώνων και της συνολικής προετοιμασίας για την επερχόμενη σεζόν. Ένα από τα βασικά στοιχεία που συζητήθηκαν ήταν η επιλογή των αντιπάλων για το τελικό τεστ προετοιμασίας.

Μόντσα ή Ολυμπιακός: μια επιλογή με στρατηγικό βάρος

Μεταξύ των πιθανών αντιπάλων, η Ίντερ δίνει βάρος στη διεξαγωγή φιλικού με τη Μόντσα ή τον Ολυμπιακό. Η επιλογή ενός τέτοιου φιλικού αγώνα με τον ελληνικό σύλλογο θα προσφέρει στις δύο ομάδες ένα σημαντικό τεστ, ενισχύοντας τη δυναμική τους και προετοιμάζοντάς τες κατάλληλα για τις επίσημες υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Η διεθνής φιλική αυτή αναμέτρηση θα αποτελέσει ιδανική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να αναμετρηθεί με έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ για την Ίντερ θα είναι μια πρόβα υψηλού επιπέδου πριν την έναρξη της Serie A και των διοργανώσεων στην Ευρώπη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ