Ανακοινώθηκε η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το σημαντικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο!
Ο προπονητής, Ματίας Αλμέιδα, έκανε ένα βήμα προς την πρωτοπορία επιλέγοντας τον νεαρό Κάλενς για να ξεκινήσει στην έντεκα, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να ντεμπουτάρει σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Ο Γάλλος αμυντικός θα παίξει δίπλα στον αρχηγό Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας.
Επιπλέον, ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται να εμπιστεύεται πλήρως τον Γαλανόπουλο, καθώς τον επιλέγει ως καθαρό κόφτη στο κέντρο του γηπέδου. Οι ποδοσφαιριστές Σιμάνσκι και Γιόνσον παίζουν ρεβάνς στον πάγκο, ενώ εκτός από την αρχική ενδεκάδα έμεινε και ο Αραούχο.
Η ενδεκάδα της AEK (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς, Μοχαμάντι – Γαλανόπουλος, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα – Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Αραούχο, Πισάρο, Πόνσε.