Η Bola: «Κάρβαλιο, Πάουλο Σόουζα και… Φαν Νίστελροϊ στη λίστα του Ολυμπιακού»

Καθώς ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο στην Πορτογαλία, ένα νέο άρθρο αναφέρει δύο ονόματα προπονητών που εξετάζονται για τη θέση του προπονητή, καθώς και ενός Ολλανδού.

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα του CNN Portugal που παρουσιάζει τον Κάρλος Καρβαλιάλ ως τον πιθανό νέο προπονητή του Ολυμπιακού, η έγκυρη Α Bola προσθέτει ένα ακόμη όνομα στη λίστα.

«Κάρβαλιο και Πάουλο Σόουζα στη λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο του Ολυμπιακού», αναφέρεται στον τίτλο του άρθρου, ενώ αναφέρεται ότι υπάρχει και σκέψη για τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

«Ο Ολυμπιακός σύντομα μπορεί να αποκτήσει κι άλλον Πορτογάλο προπονητή. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ και ο Πάουλο Σόουζα είναι στη λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της ελληνικής ομάδας», τονίζει και συνεχίζει…

«Για την ώρα ο προπονητικός ρόλος ανήκει στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά η ήττα από τη Φράιμπουργκ (5-0) στο Europa League, φέρνει τον Ισπανό τεχνικό σε δύσκολη θέση. Η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Βόλο μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη. Μέχρι τότε, η ελληνική ομάδα εξετάζει διάφορα σενάρια, με τις πιθανότητες των Κάρλος Καρβαλιάλ, Πάουλο Σόουζα και Ρουντ Φαν Νίστελροϊ».

Εκτός από αυτά, αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ανακοινώσει την συνεργασία με τον Πέδρο Άλβες, και ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να αναλάβει τη διοίκηση της Ρίο Αβε μετά τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ