Η ΑΕΚ προσφεύγει δικαστικά σε ΕΠΟ και Γκαγκάτση για συκοφαντίες, ύβρεις και έπαρση

Η ΑΕΚ προσφεύγει δικαστικά σε ΕΠΟ και Γκαγκάτση για συκοφαντίες, ύβρεις και έπαρση

Η ΑΕΚ δεν σταματάει εδώ με την υπόθεση Λανουά. Μετά την αθώωσή της για το περιστατικό με τον Στεφάν Λανουά στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα προχωράει σε νέα βήματα. Οι καταγγελίες του αρχιδιαιτητή δεν έβγαλαν πουθενά στο OPAP Arena, και τώρα η ΑΕΚ βάζει πλώρη για δικαίωση.

Εξώδικο και πίεση στην ΕΠΟ

Η ΑΕΚ έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ. Ζητούσε διόρθωση και δημόσια συγγνώμη μέσα σε δέκα μέρες. Αυτό για την τοποθέτηση της ομοσπονδίας πριν τελειώσει το ματς, ότι ο Γάλλος προπηλακίστηκε.

Αγωγή για αποζημίωση

Κανείς δεν ανταποκρίθηκε. Ούτε ο Μάκης Γκαγκάτσης ούτε η ΕΠΟ. Η ΑΕΚ κατέθεσε αγωγή εναντίον τους και ζητάει 800.000 ευρώ για την ηθική βλάβη στην κοινότητα των φιλάθλων.

Οι νομικές ενέργειες φαίνονται λογικές στους ανθρώπους της ομάδας. Θέλουν να βγει η αλήθεια στην υπόθεση Λανουά. Χαρακτηριστικά λένε:

«Η ΑΕΚ είναι ένα περήφανο σύμβολο με Αρχές, που δεν ανέχεται συκοφαντίες, ύβρεις ή έπαρση από όπου και αν προέρχονται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ