Η ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της: «Αν έρθετε στο γήπεδο της Λαμίας, απειλείτε την προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου»

Η ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της: «Αν έρθετε στο γήπεδο της Λαμίας, απειλείτε την προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου»

Η ΑΕΚ απευθύνει έκκληση προς τον κόσμο της ενόψει του αγώνα με τη Λαμία.

Με ανακοίνωσή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δήλωσε ότι ζήτησε εισιτήρια για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε.

Λόγω των σκληρών διατάξεων του νέου νόμου, ζήτησε από τους φίλους της να μην προσεγγίσουν το γήπεδο, καθώς αυτό θα θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ζήτησε εισιτήρια για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία (24/2). Ωστόσο η φιλοξενούσα ΠΑΕ, με την σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας, απέρριψε το αίτημά μας.

Επιθυμούμε πάντα την παρουσία του κόσμου μας στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ακόμη και σε αγώνες που δεν μας παρέχονται εισιτήρια, επιχειρούμε να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία γι’ αυτό. Δυστυχώς, όμως, δεν εξαρτάται από εμάς…

Μιας και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα, σας καλούμε το Σάββατο να αποφύγετε το γήπεδο της Λαμίας.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αφότου ανοίχτηκαν ξανά τα γήπεδα, οι συνθήκες δεν είναι ανάλογες με τις προηγούμενες. Οι κίνδυνοι είναι περισσότεροι και μεγαλύτεροι και είναι αναγκαίο να προστατέψουμε την ΑΕΚ από αυτούς.

Κανείς δεν πρέπει να προσπαθήσει να πλησιάσει το γήπεδο την Κυριακή.

Ίσως η πρόθεσή σας είναι να βρεθείτε δίπλα στην ΑΕΚ και να την ενισχύσετε, ωστόσο, δυστυχώς, πρέπει να γνωρίζετε ότι αν δοκιμάσετε να παρευρεθείτε στο γήπεδο τότε απειλείτε απευθείας την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζετε την ΑΕΚ με το να επιχειρήσετε να παραβρεθείτε στο γήπεδο της Λαμίας, αντιθέτως, την εκθέτετε σε σημαντικούς κινδύνους.

Οι ποινές πλέον είναι διοικητικές από τη ΔΕΑΒ και επιβάλλονται άμεσα από την Πολιτεία, σε συγκεκριμένες παραβάσεις.

Αποφύγετε το γήπεδο της Λαμίας, προστατέψτε την ΑΕΚ και την προσπάθεια του Ματίας Αλμέιδα και των παικτών για την κατάκτηση του τίτλου. Αν δεν ακολουθήσετε αυτή την πολύ συγκεκριμένη οδηγία τότε μπορεί να προκαλέσετε μεγάλες ζημιές στην ομάδα.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα εξετάσετε προσεκτικά αυτά τα δεδομένα και θα ακολουθήσετε αυτό που είναι αναγκαίο και υποχρεωτικό να κάνετε. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων γι’ αυτό και σας περιμένουμε από κοντά στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην OPAP Arena».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ