Γιόβιτς: Δείξαμε χαρακτήρα παρά την κούραση και θα είμαι καλύτερος στη συνέχεια της σεζόν

Γιόβιτς: Δείξαμε χαρακτήρα παρά την κούραση και θα είμαι καλύτερος στη συνέχεια της σεζόν

Η ΑΕΚ πήρε μια σημαντική νίκη κόντρα στον ΟΦΗ και ο Λούκα Γιόβιτς μίλησε για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξε η ομάδα. Ο Σέρβος φορ βγήκε μπροστά μετά το ματς και είπε πώς η ομάδα έβγαλε χαρακτήρα παρόλο τον κουρασμό. Αυτή η επιτυχία έφερε την ΑΕΚ στην κορυφή του βαθμολογίου.

Δύσκολος αντίπαλος και νοοτροπία

Ο Γιόβιτς πήρε το βραβείο COSMOTE TV MVP του αγώνα και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του. Είπε ότι το παιχνίδι ήταν σκληρό, αφού η ομάδα έχει παίξει τρεις φορές με τον ΟΦΗ φέτος.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Όπως ξέρετε, έχουμε παίξει τρία ματς εναντίον τους. Είναι δύσκολος αντίπαλος. Όμως δείξαμε νοοτροπία και χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι είμαστε κουρασμένοι, είχαμε πολλά παιχνίδια. Παρόλα αυτά βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ανέβουμε στην πρώτη θέση».

Γκολ και βελτίωση

Για το δικό του γκολ μίλησε ο Γιόβιτς με ειλικρίνεια, τονίζοντας πόσο βοήθησε την ομάδα. Η ΑΕΚ έχει παίξει ήδη αρκετά ματς στη σεζόν και ο Σέρβος παίζει σχεδόν σε όλα χωρίς προετοιμασία το καλοκαίρι. Αυτό το γκολ ήρθε σε κρίσιμη στιγμή.

Ο επιθετικός έδειξε χαρά για την εμφάνισή του αλλά ξέρει ότι μπορεί να πάει καλύτερα. «Είμαι χαρούμενος για το γκολ, ειδικά γιατί βοήθησα την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Είμαι χαρούμενος για το παιχνίδι μου, όμως ξέρω ότι μπορεί να γίνει μόνο καλύτερο και όχι χειρότερο. Ήρθα και παίζω σχεδόν σε κάθε παιχνίδι χωρίς καλοκαιρινή προετοιμασία και ελπίζω ότι θα είναι καλύτερο στο δεύτερο μέρος της σεζόν». Η ομάδα κοιτάει μπροστά με αυτή την ώθηση από τη νίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ