Η εποχή είναι περίοδος με πολλές αλλαγές για τον Παναθηναϊκό. Το άλσος του τριφυλλιού αντικατέστησε τον Γιοβάνοβιτς με τον Τερίμ ως νέο προπονητή. Ο νέος προπονητής, ένας Τούρκος, υπέγραψε τη σύμβασή του και παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις.
Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την πρώτη του πρόσθεση ενόψει του Ιανουαρίου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού. Ο Λημνιός υπέγραψε σύμβαση 3,5 ετών. Είναι μία κίνηση που, όπως δήλωσε ο Νίκος Αθανασίου στο bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ήταν συμφερουσα εδώ και 15-20 ημέρες. Ο Γιοβάνοβιτς είχε εγκρίνει αυτή τη μεταγραφή, ενώ και ο διάδοχός του ήταν ενήμερος γι’ αυτή.
Ο Λημνιός δεν αποκτήθηκε για να προσφέρει άμεσα, αλλά μακροπρόθεσμα, και ο κύριος λόγος που εντάσσεται στο ρόστερ είναι η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα. Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί προ καιρού από τη διοίκηση, με τον Λημνιό να αποτελεί μέρος της στρατηγικής της ομάδας.
Δείτε εδώ τα ακριβή στοιχεία για το παιχνίδι του Λημνιού.