Γιατί ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην προχωρήσει σε άλλες μεταγραφές
Έξι μεταγραφές και τέλος. Αυτή είναι η απόφαση που προέκυψε για το θέμα της ενίσχυσης του Ολυμπιακού μέσα στον Ιανουάριο. Όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι Πειραιώτες αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε άλλη προσθήκη στο ρόστερ τους. Μετά τις προηγούμενες μεταγραφές, δεν θα προστεθεί άλλος παίκτης, καθώς ο προπονητής Κάρλος Καρβαλιάλ θεωρεί το ρόστερ υπεράριθμο και υπάρχει πρόβλημα με την ευρωπαϊκή λίστα.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τρεις αλλαγές ενόψει των αγώνων με την Φερεντσβάρος σε σχέση με τη λίστα του Σεπτεμβρίου. Ήδη έχουν φύγει οι Σολμπάκεν, Σκάρπα και Φρέιρε, με την προσθήκη του Κάρμο, του Ζέλσον και ενός από τους Όρτα και Τσικίνιο να είναι αυτοί που θα κληθούν για να παίξουν στην Ευρώπη από τον Πορτογάλο προπονητή.
Υπάρχει, ωστόσο, ένα μικρό παράθυρο για την άφιξη ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, του Νεμάνια Ράντονιτς, που αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας στην προσπάθειά της για την κατάκτηση του τίτλου.