«Φροντιστήριο» του Καρβαλιάλ για την άμυνα

«Φροντιστήριο» του Καρβαλιάλ για την άμυνα

«Φροντιστήριο» του Καρβαλιάλ για την άμυνα

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει την ευκαιρία να διορθώσει τα κακώς κείμενα στον Ολυμπιακό καθώς αναβλήθηκε η 14η αγωνιστική στη Stoiximan Super League. Τώρα πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα για το σημαντικό παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του την Τρίτη, είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου πως απαιτείται «δουλειά για να διορθωθούν… χθες τα προβλήματα».

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των Πειραιωτών είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας, η οποία δέχεται εύκολα γκολ και σε πολλά παιχνίδια την είχε πατήσει.

Για αυτό τον λόγο ο διάδοχος του Μαρτίνεθ δίνει έμφαση σε αυτό τον τομέα, ζητώντας να είναι πιο συνεκτική η αμυντική γραμμή, να μην υπάρχουν κενά, και να συμμετέχουν όλοι στα μαρκαρίσματα και να υπάρχουν αλληλοκαλύψεις.

Ένας από τους στόχους του Καρβαλιάλ είναι να αλλάξει την τακτική και την αμυντική λειτουργία, και αυτό το έχει τονίσει στις προπονήσεις. Η πραγματική δοκιμή θα είναι το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα στο Καραϊσκάκη, όπου στόχος του είναι να παρουσιάσει έναν ανανεωμένο Ολυμπιακό και να μην επαναλάβει τα (αμυντικά) λάθη του προηγούμενου διαστήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ