Επιστροφή του διοικητή της αντιμετώπισης αθλητικής βίας στα καθήκοντά του

Επιστροφή του διοικητή της αντιμετώπισης αθλητικής βίας στα καθήκοντά του

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον περασμένο Αύγουστο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με το «lawandorder.gr», ο αστυνομικός διευθυντής, Κώστας Χριστόλογλου, επέστρεψε στη θέση του προϊσταμένου της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης αθλητικής βίας, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για την υπόθεση.

Ο κ. Χριστόλογλου είχε απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του κατά τη διάρκεια της έρευνας για το πώς οι Κροάτες χούλιγκαν κατόρθωσαν να διέσχισαν τη χώρα και να φτάσουν μέχρι την Αθήνα και το γήπεδο της OPAP Arena χωρίς να αντιμετωπιστούν από τις αρχές.

Σύμφωνα με το «lawandorder.gr», αυτός ήταν ο μόνος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που είχε ενημερώσει όλες τις υπηρεσίες του αστυνομικού σώματος για την άφιξη των Κροατών, και γι’ αυτόν τον λόγο αφού ολοκληρώθηκε η έρευνα, επανήλθε στα καθήκοντά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ