Ο Ολυμπιακός ψάχνει τρόπο να κρατήσει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο που λήγει φέτος το καλοκαίρι. Ο Μαροκινός φορ δείχνει να θέλει να μείνει, όπως λένε από τον Πειραιά. Και είναι λογικό, αφού τα σκοράρει ασταμάτητα.
Γαλλικό ενδιαφέρον για τον Ελ Κααμπί
Από Μαρόκο βγαίνουν φήμες για ομάδες στη Γαλλία που τον κυνηγάνε. Η Ναντ και η Ανζέ μπαίνουν στη μέση, σκέφτονται να βάλουν λεφτά για να τον πάρουν. Με πέντε εκατομμύρια ευρώ, λένε, γίνεται η δουλειά.
Ο Μαροκινός θέλει να μείνει
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει ήδη πει τι θέλει. «Θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και δεν θέλει να ρισκάρει να διαταράξει την κατάστασή του λίγους μήνες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο». Οι άνθρωποι του συλλόγου το ξέρουν και πάνε να τον δέσουν με καλύτερο συμβόλαιο.
Φέτος έχει βάλει δεκαέξι γκολ σε είκοσι τέσσερα ματς, μόνο σε επίπεδο ομάδας. Συνολικά με τον Ολυμπιακό φτάνει τα εβδομήντα έξι τέρματα σε εκατόν δεκαοκτώ παιχνίδια. Δεν είναι και λίγα, ειδικά για έναν τύπο που ήρθε από αλλού και έγινε σταρ εδώ.
?? Ayoub El Kaabi de retour dans le viseur de la Ligue 1 ! ??????
Auteur d’une CAN 2025 remarquee, le serial buteur de l’Olympiakos affole les compteurs et les recruteurs. Le FC Nantes et le SCO Angers sont sur les rangs pour attirer l’international marocain des cet hiver, juge… pic.twitter.com/cIpvSxR0c0
— DM SPORT ???? (@dmsportma) January 27, 2026